Förlust mot ett bra Broberg/Söderhamn

, ,

Broberg/Söderhamn blev en svår nöt att knäcka för LBK under torsdagen visade det sig. Danne Skarps lag satte redan från start en högpress, vilket vi till en början hade svårt att komma ur och skapa tid för att organisera anfall. Men när Mattias Brolin Munter kvitterade sina förra lagkamraters ledning och utjämnade till 1-1 i den elfte minuten var vi många LBK:are som hoppades att vi skulle få bevittna en skräll. Men Broberg drog efter det ifrån målmässigt till en ledning i halvtid med 8-2. Även det andra LBK målet gjordes av MBM som ser ut att bli ett väldigt bra nytillskott till årets trupp.

Våra mål i matchen gjordes av Mattias Brolin Munter x3, Erik Swartswe och Rasmus Gustafsson.

Den andra delen av matchen fortsatte i samma mönster men där vi stundtals hittar bra sätt att ta oss igenom Brobergs höga försvarsspel, vi sätter bitvis upp några fina anfall där vi får med oss spelare för att hota Broberg i vår offensiv. Det ska sägas att motståndet var av helt annan kaliber än vi tidigare mött under denna säsong då laget från Söderhamn ser ut att gå en spännande säsong till mötes.

Matchen slutar tillslut 5-15 och vi får rikta in oss på att spela mot Bollnäs under lördagen i match om 3:e pris. Den matchen startar kl 11:00 och sänds även den av Bandyplay via denna länk : https://www.bandyplay.se/livestream?id=s-forlorare-match-1-forlorare-match-2-p8bf8

Ett Bollnäs som pressade Edsbyn i första halvlek (1-1 i halvtid) men fick se när Byn gjorde 4:a mål under dom sista 45 minuterna så slutresultatet skrevs till 5-1.

Vi ser framemot morgondagens match, och grabbarna är laddade för att gå ut och göra en bra prestation