LBK-Västanfors #PappaMatchen

, ,

Idag bjuder Idrottsparken på riktig Farsdagsbandy när säsongens andra hemmamatch går av stapeln. För motståndet står Västanfors IF
Ta med farsan på bandy, vi bjuder alla pappor på Arvid Nordquist kaffe i paus.

Har du inte hittat någon bra farsdagspresent ännu?
Bästa farsdagspresenten är givetvis en annandagsupplevelse tillsammans på Idrottsparken. Köp en Annandagsbiljett här: https://secure.tickster.com/sv/dt05nyxt4yn65um/products

Laget kommer att behöva publiken idag, när det väntas många plusgrader kl 17:00 när matchen startar, så ta med era vänner och heja fram LBK till första segern i årets BandyAllsvenska!

Veckan har likasom på andra ställen präglats av regn vilket gjort att laget kanske inte fått optimala förutsättningar under träningsveckan på Idrottsparkens is parkett.
Men det kommer garanterat uppvägas av ett stort revanschbegär, då ingen ingen i truppen var nöjda efter förra helgens tunga förlust mot Kalix.

Påförhand ser förutsättningarna bättre ut inför matchen som startar kl 17:00, om inte annat så är det en perfekt publikmatch med många plusgrader att förvänta.

För LBK:s del gäller det att hitta tillbaka till det vägvinnande spelet som publiken blev bortskämda med under försäsongen, vilket b.la resulterade i Supercupentiteln.
Alla spelare ska i skrivandets stund vara tillgängliga för match.

Om vi kollar till vår motståndare Västanfors IF ser vi ett lag som inte matchat så mycket under försäsongen, och därför är det lite svårt att veta var man har dom. Laget har några starka spelare där LBK-bekantingen Dmitrij Loginov kanske är den största attraktionen med sin teknik och snabbhet. Laget brukar också vara mycket svårforcerat med en stor kvalité i det fysiskaspelet.

Matchpartner: Hälsinglands Sparbank

Varmt välkommen till Idrottsparken idag kl 17:00