Annandagsderbyn under andra halvan av femtiotalet

, ,

Tvåsiffrigt mot Västanfors i helgen, kan vi hoppas på en stabil seger även i annandagsderbyt..?

Biljettförsäljningen till årets annandagsderby har startat och matchen hemma mot Rättvik på annandagen startar på klassisk bandytid 13:15. Ljusdals Bandyklubb tror och hoppas på ett par tusen åskådare på läktaren så köp gärna matchbiljetter i julklappar till era nära och kära!

https://www.tickster.com/sv/events/dt05nyxt4yn65um/2022-12-26/annandagsbandy-ljusdals-bk-ifk-rattvik

I väntan på årets publikfest fortsätter vi vår historiska resa genom LBK:s annandagsderbyn. Nu har turen kommit till andra halvan av femtiotalet. Observera ”derbyt” 1959 då Ljusdal spelade oavgjort mot Askersund från norra änden av Vättern inför 1398 åskådare på Ljusdals IP. Nog kan vi väl få in dubbelt så många åskådare i årets annandagsderby när det mer närliggande Rättvik kommer på besök..?

1955 & 1956

 

1957

 

1958

 

1959