Seriepremiär Järvsö Bandy!

, ,

Det är så dax för Järvsö Bandy att spela säsongens första seriematch. Och det kommer att göras storstilat när laget äntligen gör comeback i seriespel med spel match på klassiska Gärdehov i Sundsvall mot Selånger.

Hemsidan har tagit ett snack med lagets sista utpost Rasmus Andersson.

Hur är stämningen i denna nykomponerade trupp som för första gången går in i ett seriespel tillsammans och vad tror du om den stundande säsongen?

-Stämningen i laget är riktigt bra! Vi är ett jävligt skönt gäng som både har sjukt kul men även sätter krav på varandra, vilket gör att jag skulle säga att vi går in i detta seriespel med bra självförtroende trots bara en riktig träningsmatch i benen! Jag tror årets divison 1 kommer vara den bästa på länge nu när man får möta Stockholmslagen också! Känns som de kommer höja kvaliteten ytterligare i världens bästa division 1

Dig själv då? Vad kan vi förvänta oss av Rasmus som målvakt?

Av mig i kassen kan ni förvänta er en målvakt som kommer göra allt för laget och förhoppningsvis rädda tillräckligt med bollar så vi vinner matcher!

Lycka till Rasmus!

Med de sagt hoppas vi ses i vinter på ip!💙❤