Borlänge på bortaplan

, ,

För kvällens match åker vi till Borlänge och en vad som brukar vara lurig bortamatch mot ett dalalag som aldrig ger sig på förhand! Vi behöver fortsätta på inslagen väg, där vi hittat till spelet och dom bra målchanserna efter en lite tyngre inledning av seriespelet 

Inför fredagskvällens match är alla LBK:are tillgängliga för spel och det har varit en fin träningsvecka inför matchen, kall men ändå fin, där laget i vanlig ordning jobbat mycket med tempot i spelet. Vi är förberedda på att Borlänge kanske kommer att krypa ner i planen även fast dom har hemmaplan, och ja det har tränats en hel del hörnor även denna vecka.

Borlänge då? Vilka spelare hittar vi i deras laguppställning?
Den interna skytteligan för Borlängelaget ledas av den notoriske målskytten Michael Pettersson som under väldigt många år spelade i Falun, där det alltid kom många mål från hans klubba. Det senaste säsongerna har han dock varit en del av Rättviks trupp och bl.a testa på Elitseriespel. I truppen finns också den defensivt duktige spelaren Jacob Erlandsson som även är en vass skytt runt fasta situationer. Viktor Nyström är ett framtidsnamn att hålla ögonen på också under matchen.

Men kommer vi ut till match på rätt sätt ska vi ha alla chanser att få med oss alla 2 poäng när vi backar bussen för avfärd.

Se matchen genom att klicka på denna länk : https://www.bandyplay.se/livestream/84253