Inför Järvsö Bandy – SIF Norrtelje 11/12-22

, ,

Det har åter blivit dags för Järvsö att inta Idrottsparken då Norrtelje kommer på besök. Nu på söndag den 11/12 klockan 14.00 är det avslag och vi väntar oss återigen en rafflande och underhållande kamp i Division 1 Norra.

Den 3e advent, nu på söndag, så fortsätter Järvsö att kämpa om poäng i den allt jämna och ovissa Division 1-serien. Under den senaste omgången som även den spelades på Idrottsparken så kom äntligen en efterlängtad seger som dock satt hårt inne mot ett Skutskär som verkligen var en sevärd och underhållande match mellan två jämna lag. Samma rafflande och underhållande match hoppas vi få se nu på söndag.

Våra motståndare från Roslagen kommer obesegrade inför söndagens drabbning där man har kryssat mot GT/76 & Djurgården och även vunnit mot Östersund. Likt förra helgen så ska alltså Järvsö få stifta bekantskap med ytterligare en ny motståndare vilket gör förutsättningarna inför matchen vidöppna.

I Järvsölägret så har veckan flutit på bra efter förra helgens seger. Hög fart, delaktighet och närvaro på samtliga träningar där det fortsatta fokuset ligger på passning- och uppygnadsspelet som laget jobbar stenhårt för att hitta rätt i. Det går även obekräftade rykten om att julbelysningen har åkt upp i omklädningsrummet vilket har spridit en väldigt god stämning inom laget, detta rykte ska vi givetvis få ett svar på.

Järvsö Bandy hälsar er alla hjärtligt välkomna på söndagens match, hoppas vi ses!

Avslag: 14.00 – Idrottsparken

FRI ENTRÉ

Tabell, Division 1 norra

//JBK

Måljubel från förra helgen då Järvsö tog säsongens första seger. Bild: Maria Eklund