LBK KALASET = Ljusdals BK 80år

, ,

Måndag 16 Januari spelar vi hemmamatch mot TB/Västerås och det är inte vilken match som helst utan där och då ska vi ta chansen att fira vårt Ljusdals BK som den 19 Januari funnits i 80 år.

För att verkligen kunna högtidlighålla firandet kommer det att vara gratis entré under matchen tack vara att partners kommer betala X antal kr per åskådare under matchen. Vill du ni vara med och lägga en krona eller 10 per åskådare? Kontakta då oss på mail event@ljusdalbandy.se 

Och vi hoppas på storpublik nu under måndag kväll, inför matchen kommer också framtidens LBK:are att visa upp sig då vi som intro till matchen kommer att köra vårt älskade ”Ungarna på isen” med alla LBK:s knattespelare. Vill du vara med och åka ut innan matchen startar? Då är det samling utanför TruxTältet kl 18:30

I halvlek kommer det att vara aktivitet på och runt om planen då vi med hjälp av lokala företag kommer att anordna 80 kroners-bollen som kommer att finnas att köpa under första halvlek. Här hoppas vi kunna presentera många fina priser.

Strax utanför Trux-Tältet kommer vi även under halvleksvilan att ha det största godisregnet som någonsin varit på Idrottsparken!

Inuti Trux-Tältet kommer vi under matchen att finna Fritidsbanken som kommer att finnas på plats med mängder av aktiviteter för dom som vill aktivera sig mer än att bara heja på LBK under matchen. Såklart kommer dom även att ta med sig leksaker för snölek så att vi än engång kan få fylla snöhögarna med lekande barn.

Dessa partners gör det möjligt med gratis entré

 

 

Michael Skoglund
Högbergs VVS
Hälsinglands Sparbank
Norehagen
Din Målare
Berling Bygg
Röda Kvarn
Hälsinge Mark Entreprenad
Mellan Ljusnans Bygg
Ljusdals Golv
Järvsö Måleri
Björk och CO
Mittia
Cleminfastigheter
One Partner Group
Ljusdalsgrillen
Klippstugan
Målet
MF Presion
Janus Bistro
Loo Gumiverkstad
LBK Support
Ulf Cigen
Janne Mårtensson
Thures Plåt
Ljusdals Motor

ExTe

Ljusdals Kommun

Trux

Kosa

Byggfakta

LjP

Thomas Rör

Lennart Bennermo

Olle Larsson

Gunnarssons Kök och Tvätt

Oves Golv och Färg

Edeforsen

HP Rör

Peges

Nordh Bygg

IK Pluntan

Golfrestaurangen Ljusdal

Ljusdalshem