Med bara timmar kvar till matchstart (19:30) börjar stämningen stiga på Idrottsparken inför den mycket viktiga matchen mot Tellus.

Vid vinst i kväll är LBK endast 3 poäng från kvalplats i årets, som vanligt väldigt jämna BandyAllsvenska

Till matchstart i kväll kommer vi med största sannolikhet se ett väldigt taggad LBK-lag som efter dom senaste omgångarna är väldigt hoppfulla om att åka av plan som vinnare när domaren blåser av matchen.

Vi hoppas på en välspelad match med 2st bra lag på isen.

I Tellus finner vi mängder av spelare som har ett förflutet i Ljusdal dessa spelare ska det bli mycket roligt att följa på nära håll, och förhoppningsvis kommer våra försvarare göra så att spelare som Tobbe Björklund, Caspher Ekström med flera får lämna isen mållösa.

Matchpartner är Monitor

I TruxTältet finns det värme och möjlighet till att sitta och äta hamburgare.

Inträde 120kr, Knatteentré till alla som är under 18år TACK Byggfakta, Wallbergs och KraftX

Vi vill också redan nu passa på att slå ett slag för LBK KALASET som går av stapeln redan nu på måndag 16/1 där vi ska fira att Ljusdals BK fyller 80år, det gör vi med gratis inträde och mängder av aktivister på Idrottsparken.