LBK – Borlänge

, ,

Sista hemmamatchen !

Ikväll kl 19:30 är det så dax för säsongens sista hemmamatch i Bandyallsvenskan, och vi får för tredje gången denna säsong besök från Dalarna, nämligen Borlänge Bandy.

Vi hoppas verkligen att laget ska kunna bjuda på en bra avslutning på hemmaplan ikväll, och förhållande verkar inte bli så dåliga då ingen nederbörd väntas under kvällen. Kanske är det så att vi får se någon ändring i matchtruppen också. Det har varit en bra träningsvecka där vissa har pratat om säsongens bästa is. I LBK ska alla spelare vara tillgängliga.

Borlänge
Borlänge slås för att hoppa över strecket som betyder att laget inte behöver kvala sig kvar i Bandyallsvenskan. Och det är inget enkelt motstånd vi ställs inför, för dom som inte minns var det en väldigt jämn match förra gången lagen möttes, och det var bara i det absoluta slutskedet av matchen som LBK kunde avgöra matchen..