Katrineholm borta

, ,

Katrineholm borta!

 

Vi laddar upp inför vår andra match i Bandyallsvenskan säsongen 23/24, matchen kommer att spelas i Katrineholm där stans stolthet står för motståndet. Efter förra helgens övertygande bortaseger mot Djurgården har laget denna vecka gjort sin första vecka utan att behöva åka iväg för att behöva träna då isen på Idrottsparken nu ligger där den ska.

Katrineholm som förra helgen inledde liga spelet med seger mot Borlänge hemma sin fina arena, en seger som KVBS  fick jobba med till slutminuterna då Borlänge var en svår nöt att knäcka, men tillslut skrevs slutresultatet 2-1 för Katrineholm. Laget som spelar i röda tröjor är svåra att analyser då vi inte vet riktigt var vi ska placera in denna upplaga av Katrineholm Bandy. Laget har fina spelare som Niklas ”Messi” Eriksson, Gustaf Doktare och en intressant comebackande William Hallberg.

I Katrineholm finns det en fin bandy tradition och föreningen känns som att den är fint på gång med stor hjälp av den härliga arena som stod klar för något år sedan. Vi tror  och hoppas att bandyintresset är på väg uppåt igen i Sörmland.

Ljusdals BK har som sagt kunnat träna hemma på Idrottsparken denna vecka, vilket varit mycket skön för spelarna då resorna under försäsongen helst skulle undvikas.
Till dagen match vet vi att Affe Nordlund är avstängd efter ett rött kort föra helgen som det tyckts mycket om under veckan som varit.
Från förra omgången tar vi med en fin insats som vi bygger vidare på. Att få en tidigt målmässig utdelning betydde att vi kunde hitta ett lugn i spelet som gjorde att DIF aldrig fick chansen att få med sig poäng från Gubbängen.

Vi ser fram emot en trevlig bandy eftermiddag i Katrineholm!

Digitalt 50/50 lotteri.

 

Vi drar redan denna helg igång 50/50 lotteriet inför nästa helgs hemma premiär mot Tellus.
Var med och ta chansen att vinna du med.  

Omsättningen i det digitala 50/50 lotteriet delas mellan en vinnare som får hälften och LBK den andra delen av omsättningen.

Dragning av vinnande nr kommer att ske under lördagskväll 11 november efter mot matchen mot Tellus , där vinnaren kommer att få sin vinst utbetald direkt till kontot när vinnande nr är dragit.

Vill du vara med och stötta LBK och samtidigt ha chansen att vinna en slant? Klicka då på denna länk : https://clubs.yourclubmate.com/ljusdalbandy/?onSite=true

LIVE IS LIFE men…..

 

Kan man inte vara på plats i Katrineholm finns utmärkta möjligheter att ändå följa matchen, kanske från din egen soffa tom. Matchen kommer att sändas och känner man att man inte har tid att sitta still så är ”Bandygrytan” igång

Sändningarna från Katrineholm brukar innehålla en större produktion med fler kameror.

Klicka på länken för att se LBK-Boltic : https://www.bandyplay.se/livestream/s-katrineholm-bandy-ljusdals-bk-2uqwsf

Klicka här om ni vill se aktuella resultat från Bandygrytan : http://www.bandygrytan.se