Hemmapremiär LBK – Tellus, Matchtröjans-dag!

, ,

Hemmapremiär LBK – Tellus, Matchtröjans-dag!

 

Då är det äntligen dax för hemmapremiär för LBK, som vi längtat. Det ligger ett stort bandyintresse i luften för stunden i Ljusdal efter två segrar i dom inledande matcherna. Vi hoppas på att många hittar upp till Idrottsparken för danna inledande hemmamatch. Motståndare i dagens matchen är Tellus Bandy som vi dom senaste säsongerna spelat många fina matcher mot.

Ni vet väl att vi under dagens match vill hylla våra matchtröjor, detta innebär också att om ni kommer till matchen betalar ni bara 100kr i entré. Ni kommer även kunna köpa matchtröjan och andra souvenirer på IP under matchen.

Tellus har inlett säsongen starkt också dom med 2 segrar där matchen mot T/B-Västerås sticker ut som en väldigt fin insats. Laget har genom åren gjort sig kända för att vara svåra att göra mål på samt spela med en stor vilja att kämpa för varandra. I truppen hittar vi många spelare med kopplingar till Ljusdal tex målvakterna Carl Isaksson och Adam Björk med LBK som moderklubb, vidare finner vi också Caspher Ekström, Jesper Norman och vår gamle målkung Tobias Björklund som avgjort många matcher på IP till vår fördel.

LBK har längtat efter att få visa upp sig på Idrottsparken och till denna match verkar alla spelare vara tillgängliga, även Mattias Brolin Munther som blivit pappa, stort grattis säger vi till hela familjen. Vad kan vi vänta oss av matchen då? Vi vill ju se ett LBK som som är spelförande och visar upp sin härliga fart som blandas med fler ingredienser i spelet då kommer detta bli en härlig eftermiddag på IP.

Ni passar väl på att besöka Matvagnen som inför denna säsong kommer vara en nyhet på Idrottsparken.

Lets Go LBK!

 

Digitalt 50/50 lotteri.

 

50/50 lotteriet inför hemmapremiär mot Tellus rullar vidare, just nu är vinstsumman uppe i 1400kr en siffra vi hoppas växer mycket under eftermiddagen
Var med och ta chansen att vinna du med.  

Omsättningen i det digitala 50/50 lotteriet delas mellan en vinnare som får hälften och LBK den andra delen av omsättningen.

Dragning av vinnande nr kommer att ske under lördagskväll efter mot matchen mot Tellus , där vinnaren kommer att få sin vinst utbetald direkt till kontot när vinnande nr är dragit.

Vill du vara med och stötta LBK och samtidigt ha chansen att vinna en slant? Klicka då på denna länk : https://clubs.yourclubmate.com/ljusdalbandy/?onSite=true

Utlämning av partner-årskort vid entren mot Bjuråkersvägen.