2 x oavgjort för LBK under Ligacupen-helgen!

, ,

På fredagen ställdes LBK mot Nässjö, där ca 800 personer samlades runt is-parketten på Idrottsparken.

Matchen som slutade 3-3 efter att hemmalaget hämtat upp ett underläge på 1-3 kunde slutat lite hur som helst men det som sitter på näthinnan är LBK:s fina forcering den sista delen av matchen där vi bl.a samlade på oss en mängd hörnor som inte ville leta sig in i nätmaskorna.

Priset till matchenslirare i LBK gick till Affe Nordlund som var stabil på sin backposition, priset delades ut av matchpartner Jo Sotning.

Se höjdpunkter

 

 

Under lördagen var det bäddat för seriefinal då ettan mot tvåan i Bandyallsvenskan skulle göra upp om vilket lag som för dagen var det bästa. Och serieledande Åby startade väldigt starkt i medvinden, där man snabbt gick fram till en 0-3 ledning då man också hade fin utdelning på sina hörnor då 2st av dom hamnade i nätet bakom Patrik Aihonen. Men LBK reste sig till stor glädje för dom 629 åskådarna som letat sig till IP denna köldslagna lördag. Ljusdal fick även i denna match jaga men när Rasmus Gustafsson kvitterade till 5-5 i den 72 minuten kändes det som att matchen kunde luta ”vippa” över till båda lagens fördel. Men 5-5 stod sig hela matchtiden ut och lagen fick dela på poängen.

AB Karl Hedin delade ut priset till matchenslirare i LBK till Tobbe Blomqvist som går från klarhet till klar ju längre säsongen går.

Se höjdpunkter

 

Vinnande nr från helgen 50/50 lotteriet är nr D28 som blev 6010kr rikare