Bandyhelg på IP

, ,

BANDYHELG PÅ IP!

 

Det väntar en spännande helg på Idrottsparken där vi har två hemmamatcher att se framemot, Tranås på lördag kl 16:00 och sedan Finspång under söndagen på klassisk bandytid söndag kl 13:15. Vi hoppas att vi får med oss dom poäng som behövs för att vi ska fortsätta vara med i racet om platserna i toppen av tabellen. Vår förhoppning är också att publiken ska fortsätta att komma till IP och stötta laget.

Killarna i laget har efter förra helgen kunnat träna på bra hemma på Idrottsparken där det bjudits på fina förutsättningar. Det har lagts ner mycket tid för att hitta tillbaka till det vägvinnande spelet vi haft under stora delar av säsongen. Laget känner fortsatt stora förhoppningar inför slutskedet av säsongens seriespel. Till helgens matcher finns en tro om att vi kommer att vara laget som är spelförande och få till uppgift att sätta fart på spelet. Vi har mängder av spelare som besitter dom kunskaperna och förutsättningarna finns för att vi LBK:are ska få uppleva en mycket spännande och intressant bandyhelg på IP.

Tranås BOIS

Detta klassiska bandylag från Småland återfinns åter i Bandyallsvenskan och har stått för en fin säsong då dom hittills har spelat in 15 poäng. Laget som lika som Ljusdal spelar sina hemmamatcher utomhus på hemmaarenan OEM Arena tog steget upp till Bandyallsvenska inför detta år. I laget återfinns några starka spelare som, Emil Ring, Tobias Petersson och Filip Hallmén vilket är spelare som LBK behöver ha ett extra öga på då dom producerat flest poäng under säsongens matcher.

Finspångs AIK

50/50 lotter
Självklart har vi även ikväll ett digitalt 50/50-lotteri till matchen. Köp dina lotter redan nu! 🔰
Länk till lotteriet finns i vår profil på Instagram eller här:
https://clubs.yourclubmate.com/ljusdalbandy/?onSite=true

 


En titt i tabelltoppen.

Efter förra helgen var det många gul/gröna som var besvikna, men när man kollar in serietabellen och ser serieprogrammet framåt i tiden ser man att möjligheten till att knipa en av dom första 3 platserna är fullt möjligt för LBK. Och det man verkligen vet är att den kommer vara enklare för killarna på planen att lyckas med det om publiken fortsätter komma till IP. NI HAR VARIT FANTASTISKA, fortsätt nu att komma till Idrottsparken för att stötta laget så ser vi tillsammans till att göra Februari till en magisk månad.

Vi har 5 matcher kvar av årets seriespel och hela FYRA av dom på hemmaplan, Tranås, Finspång, Katrineholm, Falun (bortaplan) och Borlänge, det är lagen vi ska möte under upploppet av ligan. Och vi är i högsta grad inblandad i serietoppen, en mycket spännande månad väntar!
Men det är nu killarna behöver vårt stöd från läktarna.
Så här kommer en utmaning, ta gärna med vänner och bekanta till IP laget ska göra sitt yttersta för att se till att ni kommer få en härlig upplevelse. För ni är det FEBRUARI och allt ska avgöras.
Let´s Go LBK!

Så här skriver Ljusdals Posten om LBK:s chanser under säsongsavslutningen : https://www.ljusdalsposten.se/2024-02-02/experten-om-lbks-chans-till-kval-det-har-maste-de-bara-losa

 

Trux-Tältet öppet från 14:30!   

På lördag välkomnar vi er in i värmen igen, i Trux-Tältet! 🔰

En exotiskt tallrik med rostbiff, kyckling, potatissallad, grönsaker, frukt, kex & ädelost serveras för 175 kr. Förbokning krävs för detta.

Utöver den exotiska tallriken så har Ingvarssons även gulaschsoppa med gräddfil och en laxpasta. Hemmamatcherna lider mot sitt slut, har du inte besökt tältet än är det hög tid att göra det nu! Ni blir inte besvikna.
Boka genom att maila truxtaltet@ljusdalbandy.se eller smsa till 070-666 40 42