Misha & Mange – Klara för ytterligare två år

, , ,

I tre år har Misha Svechnikov varit verksam i ledarstaben för A-laget och under de senaste två åren har han haft Magnus Lindqvist vid sin sida. Nu är det klart att tränarduon fortsätter i gulgrönt.

Sportgruppen säger så här om att tränarduon är intakt i två år till:

”Det känns väldigt skönt och roligt att både Misha och Mange väljer att fortsätta med oss. Det är en duo som vi har fullt förtroende för och som kompletterar varandra bra. Deras sätt att leda vårt representationslag på står helt i linje med hur vi vill att LBK ska spela bandy och hur vi vill att klubben ska utvecklas. Där har givetvis Misha och Mange ett stort inflytande och för oss är det viktigt att ha tränare som vill vara med och utveckla klubben lika mycket som att dem ska bidra till sportsliga framgångar.”

 

Enligt Misha fanns det andra faktorer som spelade större roll än det sportsliga när diskussionen om en fortsättning togs upp.

”Det var inga större konstigheter överhuvudtaget, utan både jag och Mange behövde förstå hur vi får ihop det vardagliga. Min chef har har varit ett par steg före mig och hon tyckte att jag skulle fortsätta som tränare för LBK. Personligen har jag definitivt velat fortsätta med grabbarna. Vi ska göra något bra tillsammans. De är en del av ens liv, jag kan inte svika dem.”

 

Magnus som har följt många av killarna i laget under en längre period säger följande om att han fortsätter som assisterande tränare till Misha.

”Det känns otroligt inspirerande och roligt att få förtroendet att fortsätta resan med grabbarna och Misha. Jag har ju haft förmånen att jobba med många av killarna sedan P-18 och P-19 tiden och sett deras otroliga utveckling. Sedan att få jobba med Misha är en stor inspiration, inte bara som tränare och ledare, utan även som människa i stort. Jag ser fram emot en häftig säsong där vi får mäta oss med dom bästa. Sedan vill jag tack den otroliga publiken vi haft under vintern och hoppas att vi ses även nästa säsong.”