Patrik Aihonen förlänger!

, , ,

I tre år har Patrik Aihonen vaktat målet tillsammans med Axel Nilzon. Nu är det klart att det blir ytterligare ett år för Aihonen i gulgrönt!

 

Sportgruppens kommentar om förlängningen:

”Vi är väldigt glada över att Patrik fortsätter med LBK. Patrik besitter en högstanivå som tillhör den absoluta toppen i bandysverige och i år fick vi verkligen se det. Att Patrik även har erfarenhet av spel i Elitserien värderar vi väldigt högt och i det unga laget som vi har annars så kommer den erfarenheten att vara väldigt viktig.”

 

Patriks egna ord om att han ska få spela i Elitserien med LBK för första gången:

”Det känns jäkligt kul att köra på i minst ett år till med det här gänget! Speciellt efter avancemanget upp till Elitserien så känns det oerhört spännande att vi ska få mäta oss på en högre nivå. Trots pendling från Bollnäs så var det egentligen aldrig några tveksamheter på att fortsätta köra på. Mycket tack vare de förutsättningar som klubben ordnat med bil via Toyota.”

 

Och till er supportrar har Patrik en uppmaning:

”Jag tycker det är oerhört roligt att spela när ni supportrar är på plats och stöttar oss. Så vi ses på IP i vinter!”