NYHET: SUMMERCAMP 2024

, , ,

Årets nyhet är här där barn & ungdomar får starta upp en ny bandysäsong tillsammans under två dagar. Summercampet som äger rum i Järvsö arrangeras av Ljusdals Bandyklubb för alla pojkar och flickor födda 2009 – 2016 under ledning av elitseriespelare från LBK´s A-lag samt ledare inom föreningen.

Ljusdal BK´s Summercamp 2024 är mer än bara isträning, här ger vi dig och dina kompisar möjligheten till att få den bästa starten på en ny bandysäsong med bland annat lek, fys och teori där vi anpassar de olika passen och grupperna efter ålder. En perfekt uppstart för så väl ungdomar som barn.

 

Något som Ljusdals Bandyklubb lägger väldigt stor vikt kring är begreppet ”Schysst kompis”. Därför kommer temat för årets Summercamp att vara just Schysst Kompis där vi både på isen, i teorisalen och under fysen/lekarna fokuserar extra mycket på att utbilda barnen och ungdomarna i hur vi behandlar våra lagkamrater och kompisar på ett schysst sätt.

 

OBS! Begränsat antal platser gäller så vänta inte, anmäl dig redan idag!

 

LÄS MER OCH ANMÄL DIG/DITT BARN TILL SUMMERCAMP 2024 GENOM ATT KLICKA HÄR!