LjusdalProfil kliver upp som Diamantpartner de kommande tre säsongerna

, , ,

LjusdalProfil blir Diamantpartner till Ljusdals Bandyklubb från och med säsongen 2024/25.

Ett nytecknat treårigt samarbetsavtal innebär att LjusdalProfil fortsätter som leverantör av all merchandise och arenareklam samt att ett nytt affärsnätverk kommer startas under hösten. Arbetet med att ta fram nya merchandise inför comebacken i bandyns finrum Elitserien 2024/25 är redan i gång.

– Vi är väldigt glada över det fortsatta samarbetet med LjusdalProfil och att vi nu tar nästa steg. De specialdesignade mössorna och halsdukarna förra säsongen blev en succé. Skolgårdarna och IP fullkomligen exploderade av LBK-merch vilket är superhäftigt och försäljningen blev också en viktig inkomstkälla för föreningen, säger Jonas Svensson, Ljusdals BK.

De nya produkterna kommer att finnas till försäljning i Ljusdals BK:s webbshop i god tid innan seriepremiären i slutet av oktober.

LjusdalProfil kommer också fortsatt att vara ansvarig för all arenareklam på Ljusdals IP, vilket innebär besiktning, produktion och uppsättning av föreningens sponsorskyltar. Inför säsongen 24/25 kommer Ljusdals IP också att få en ansiktslyftning mot bland annat Bjuråkersvägen då den ska ”Elitserieprofileras” utifrån Ligaföreningens önskemål.
Nytt i det nyskrivna treårsavtalet är att LjusdalProfil och Ljusdals BK kommer att inleda ett partnernätverk för sina respektive kunder och samarbetspartners.

– Ljusdals BK är ett av Ljusdals Kommuns starkaste varumärken och vi har ett hundratal kunder i samma område. Tillsammans tror vi att det går att skapa ännu fler lokala affärer, vilket både vi och Ljusdals BK brinner för, säger Thomas Sandberg, vd LjusdalProfil.

LjusdalProfil blir i och med det nytecknade avtalet Diamantpartner till Ljusdals BK och kommer att synas på matchkläderna från och med säsongen 2024/25 och sträcker sig fram till och med säsongen 2026/27.