Ljusdals BK behöver dig!

Ljusdals Bandyklubb söker ledare med intresse för att jobba med de allra minsta barnen. Vill Du bidra till att barnen får en rolig timme på isen en gång/vecka under vintern?

Vår förening är i stort behov av ledare till vår skridskoskola ”Skridskokul”. Vi söker efter personer med pedagogiska egenskaper, som brinner för att jobba med barn i åldern 5-9 år.

Skridskokul handlar om att ha roligt på isen, träffa nya vänner, äta korv och festis och väcka intresse för att åka skridskor.
Att barnen får en positiv första erfarenhet av vår förening är av avgörande vikt för hur vår verksamhet värderas

Vi avser kommande säsong att köra Skridskokul på söndagar istället för som tidigare på lördagar 10:00, och vi kommer också att ha en person dedicerad för planering, uppföljning, schemaläggning etc. för att de som skall leda verksamheten på isen skall kunna fokusera på det.

Vår förhoppning är också att vi börjar träna mer organiserat i ett lag för -09:or på samma dag/tid för att det ska finnas möjlighet att hoppa emellan -09 laget och Skridskokul.

Allt i Skridskokul handlar om att tillsammans med barnen leka och ha kul på isen. Det handlar Ej om prestationer, vinna/förlora eller om sporten Bandy.

Naturligtvis är vår målsättning att de barn som deltar under en vinter lär sig att åka skridskor på en grundläggande nivå, för att efter det få än mer glädje på isen.

Vi söker INTE efter personer med bandykunskap och/eller hög kunskap i skridskoåkning.

Vi söker istället efter:

  • Män/kvinnor i åldern 15-79 år
  • Gärna barnpedagogisk bakgrund
  • Grundläggande förmåga att åka skridskor

Är det dig vi söker så kontakta vänligen klubbchef Ola Bengtsson på:
070 323 36 08
klubbchef@ljusdalbandy.se