Matchen mot UNIK spelas nu på söndag!

Nu har Svenska Bandyförbundet, tillsammans med Ljusdals BK och UNIK, kommit överens om ett nytt speldatum vad gäller trettondagens inställda seriematch på Idrottsparken.
Matchen, i den Norra Allsvenskan, kommer att spelas redan på söndag den 8 januari och matchtiden blir kl 17.00. Det här betyder att Järvsö Bandys hemmamatch i division 1 mot Söderfors spelas en timme tidigare än planerat, kl 12.00 istället för 13.00.

Järvsö Bandys hemmamatch mot Östersund, i morgon lördag, ställs in på grund av isreparation. Det är stora sprickor i isen på Idrottsparken som måste åtgärdas.
– Det var nödvändigt att ställa in i dag, det var väldigt stor risk för skador på grund av de sprickor som är i isen. Vi noterade det här med sprickorna redan på torsdagsträningen. Skönt att vi kom överens om ett nytt speldatum med spel redan den här helgen, säger LBK-tränaren Patrik Larsson.