Fanny Gunnarsson – viktigt nyförvärv till LBK!

,

Med stor glädje vill vi hälsa Fanny Gunnarsson varmt välkommen till Ljusdals BK som ny Marknadsansvarig. Fanny börjar sitt nya jobb den 26 juni och kommer att jobba tillsammans med Michael Vallin fram till och med 31 augusti, då Micke efter 10 år som både sport- och sedermera enbart marknadsansvarig jobbar sin sista dag i LBK.

Fanny älskar Hälsingland och kommer närmast från jobbet som Marknadsansvarig i Edsbyns IF, och säger så här om varför hon valt att bli en del av LBK när frågan kom:

”-Ljusdal är väldigt förknippat med bandy, även för mig som inte är född och uppvuxen i Hälsingland. För mig ska det bli spännande att vara med och fortsätta utveckla Ljusdal Bandy som Ljusdals främsta varumärke.”

”-Ljusdals BK har under de senaste åren arbetat aktivt med sitt samhällsengagemang – LBK för samhället. Jag tror att det är helt rätt väg att gå. Marknads- och sponsorarbetet går mer och mer åt det hållet. Föreningar förväntas göra något mer än bara erbjuda företag och partners exponering via en skyltplats på arenan. Där ligger LBK i framkant och det finns mycket mer att göra.”

”-Delaktighet är också ett av ledorden för LBK. Tillsammans skapar vi förutsättningarna att kunna spela bandy på allra högsta nivå, för det är där jag tycker Ljusdal Bandy hör hemma.”

Så här säger ordförande Anna Nordlund om ”sitt” nyförvärv:

”-Helt enkelt jätteroligt, och det känns kanon att vi fått till en jättebra, fräsch lösning på marknadssidan! Fanny har haft andra alternativ att fundera kring och att det då känns ”rätt i magen” med LBK är riktigt kul, där hon kommer in med både bra erfarenheter och med ny, positiv energi!”

Till sist säger nuvarande (och en tid framåt) marknadsansvarig, Micke Vallin, så här:

”-Jag har ju haft 10 fantastiska år på LBK-kansliet och det känns hur bra som helst att få lämna över just till Fanny! Fram till sista augusti så ska jag göra allt för att avsluta bra och få jobba tillsammans med Fanny för att hon ska få en så bra start som möjligt!”

”- Annars vill jag bara säga nu att jag är så sjukt stolt över den här Klubben så jag vet inte vad och kommer alltid på ett eller annat sätt att stötta och stå bakom LBK – för allt som den gett under drygt 40 (!), med Knattecup-vinsten -82 (tack vare Norpan) som största idrottsliga merit!”

Till sist säger vi återigen – Fanny, varmt välkommen till LBK!

 

Lite fakta om Fanny Gunnarsson:

Ålder: 30 (just idag!)

Kommer från: Bandynästet Köping, flyttade till Edsbyn 2011. Kommer att bo kvar i Byn och pendla till Ljusdal

Tidigare arbeten: Marknadsansvarig i Edsbyn 2017-2018, arbetat på lokaltidning i Köping i drygt tio år, matchkommunikatör för Brynäs IF 2015-2016

Övrigt: Brinner för föreningsliv. Har spelat fotboll i 20 år, spelar i Edsbyns damlag i division 2, och har varit i Ljusdal en hel del och kollat både bandy och fotboll!