Inför helgen: dubbla seriepremiärer

, ,

LBK har tre lag i spel i helgen. För både P18 och P16 väntar seriepremiär, P18 på bortais och P16 hemma mot Rättvik. A-laget åker till Katrineholm för match i Bandyallsvenskan.

 

Först ut av LBK-lagen är P16 som spelar på lördag. Laget inleder säsongen med hemmamatch mot IFK Rättvik. Matchstart 13.00 hemma på Idrottsparken.

15.00 samma dag spelar a-laget borta mot Katrineholm Bandy i Bandyallsvenskans andra omgång. LBK fick med sig en poäng efter 3-3 hemma mot Peace & Love City i premiären. Katrineholm besegrade Rättvik borta med 6-4 i en match där både Linus Doktare och Niklas Eriksson blev tvåmålsskyttar.

På söndag är det P18:s tur att dra igång säsongen. Edsbyn står för motståndet och matchen spelas i Svenska Fönster Arena, Edsbyn, klockan 12.00. Lagen möttes i finalspelet av Svenska Cupen i Vetlanda. Där vann Edsbyn en jämn match med uddamålet, 2-1.