Bandyallsvenskan: Ljusdal – Skutskär 15-2

, ,

Ljusdal behåller serieledningen efter en övertygande seger över nykomlingarna Skutskär med 15-2 efter en halvtidsledning med 6-1. Den 418 personer stora publiken kunde glädja sig åt att få se nio målskyttar för hemmalaget och tio stycken som hamnade i poängprotokollet. Ljusdal har därmed gjort 32 mål på de tre senaste matcherna!

Alla som kom till arenan iförd en gul/grön halsduk fick vara med i en utlottning och en lycklig vinnare fick ett pris skänkt av dagens matchvärd Destination Järvsö. I dagens ”halsduksmatch” gjordes tre av målen av Caspher Ekström medan Misha Svechnikov noterades för fem poäng totalt.

Målskyttar i hemmalaget: Casper Ekström (3), Noa Djäkner (2), Elias Swartswe (2), Edwin Nilsson (2), Misha Svechnikov (2), Isak Flodberg (1), Marcus Öhman (1), Olle Sundin (1) och Christoffer Norgren (1).

Eftersom Katrineholm samtidigt förlorade i bortamötet mot Boltic på Tingvalla så har det skett några förändringar i serietabellen. Noterbart är att Boltic är det lag som numera närmast skuggar Ljusdal i toppen. Boltic ligger en poäng bakom LBK medan Katrineholm är ny trea i bandyallsvenskan.

På tisdag kväll väntar bortamatch mot Uppsalalaget UNIK, ett lag som ännu ej tagit någon seger i årets serie, men som spelat ganska jämna matcher mot övriga lag. Nästa hemmamatch för Ljusdal blir mot Kalix den 14:e december 15:00.

Varmt välkomna tillbaka till IP nästa lördag, nittio minuters underhållning (utan reklamavbrott) utlovas!

Birdwatc.. förlåt, bandywatching!

Dagens matchvärd var Destination Järvsö som förutom ett målkalas även fick avnjuta ett kalas i klubbstugan.

Kontakta gärna vår marknadsavdelning om ni är intresserade av att bli matchvärd. Ett perfekt sätt att bjuda era anställda på mat och underhållning och att knyta nya affärskontakter. Strax innan matchen får ni även träffa tränarna för en snabb genomgång av taktiken inför matchen.

Marknad: Thomas Embretsson 070-396 99 41 marknad@ljusdalbandy.se

  

Mattias Andersson och Maria Rosén från matchvärden Destination Järvsö.