LBK U10: Poolspel i Bollnäs

, ,

Full rulle i helgens bandykalender och det var inte bara de äldre spelarna som sprättade loss skridskoskydden. Det pågick ju även poolspel på Sävstaås i Bollnäs för föreningens allra yngsta lag: U10.

Det mycket populära poolspelet arrangeras av hälsingeklubbarna Edsbyn, Bollnäs, Ljusdal och Broberg. Premiären var i Edsbyn för några veckor sedan och det här var därmed årets andra bandyutbyte mellan klubbarna.

”Matcherna pågår i 2 x 15 minuter och det var roliga och jämna matcher i Bollnäs”, säger en av föräldrarna. ”Och blir det av någon anledning ojämna matcher så har vi något som kallas för Hälsingeregeln, vilket innebär att lagen får kasta in en extra spelare om de ligger under med tre mål!”

Nästa poolspel sker i Söderhamn och därefter avslutas utbytet mellan klubbarna i Ljusdal i mars. Kontakta oss gärna för mer information om ni har barn som är intresserade av att börja spela i de gul/gröna färgerna!

Ljusdals Bandyklubb: 0651 – 122 21 kansli@ljusdalbandy.se