Ljusdal – Kalix: Årets Mössderby! (Vinn en julskinka!)

, ,

Har ni fortfarande inte inhandlat  julskinkan..? Ingen fara, ta på er en LBK-mössa under lördagens hemmamatch mot Kalix så har ni chansen att rädda julmiddagen. Alla som bär en LBK-mössa är nämligen med i vår lottdragning om en julskinka!

Självklart kan ni ju naturligtvis även köpa mössan när ni kommer till Ljusdals IP på lördag eftermiddag. Matchen börjar 15:00 och som vanligt har vi vårt LBK-tält på plats vid entrén till Bjuråkersvägen. Där kan ni alltså köpa våra vackra mössor och komplettera den med en LBK-halsduk.

Passa även på att köpa vårt speciella julklappspaket bestående av boken ”Flippa bollen Linnéa” + matchbiljett Ljusdal – Rättvik 29:e december.

Välkomna till Ljusdals IP på lördag 15:00 och klä er i gult och grönt!

(Förtydligande: Mössderby anspelar INTE på möss. Ni har alltså ingen chans att vinna julskinkan om ni kommer till Ljusdals IP med en råtta på huvudet!)

Stöd vår ungdomsverksamhet genom att köpa vår tjusiga LBK-mössa för 200kr. Funkar både till bandymatcher, snöskottning och Nobel-middagar!

LBK-halsduken, det vackraste världen skådat sedan Roberto Carlos frisparksmål för Brasilien på Parc des Princes 1997. För 200kr är den er!