Juniorelitserien & Pojkallsvenskan: Vinst mot SAIK, förlust mot Falun

, ,

Pojkallsvenskan: Ljusdal – Falu BS 1-5

Det blev förlust för Ljusdal mot topplaget Falu BS. Efter ledning med ett mål i halvtid kunde dalalaget till slut gå i från till en stabil bortaseger. Falu BS toppar nu pojkallsvenskan efter sex segrar på sina inledande sju matcher. Ljusdal ligger å sin sida mitt i tabellen med sex poäng.

Härnäst väntar två bortamatcher för Ljusdal mot Villa den 28:e december och Sandviken i början av nästa år.

Målskytt Ljusdal: Noah Sved (assist: Tobias Blomqvist)

Juniorelitserien: Sandviken – Ljusdal 4-5

Redan efter arton minuter hade Ljusdal en fyramålsledning, men till skillnad mot hemmötet i november så fick LBK kämpa för segern denna gång. SAIK fick förnyade krafter i andra halvlek och efter en timmes spel var det faktiskt kvitterat. Ljusdal kunde dock komma tillbaka efter denna kalldusch och efter assist av Marcus  Öhman kunde Elias Borg sätta det avgörande målet.

I morgon söndag möter Ljusdals juniorer Falun på bortaplan och därefter dröjer det till den 7:e januari 19:00 då det blir toppmöte mot serieledaren Edsbyn hemma på Ljusdals IP. Lägg in denna match i kalendern, arrangörsklubben tänker nämligen försöka sätta publikrekord för en juniormatch!

Målskyttar Ljusdal: Jonathan Asplund 2, Elias Swartswe, Isak Flodberg och Elias Borg 1.

Assistpoäng: Marcus Öhman 2 och Isak Flodberg 2.

Foto från hemmamötet med Sandviken i november.