Live-rapport från spelarbussen! (Falun – Ljusdal 15:00)

, ,

Ett historiskt ögonblick i paritet med Halleys Komet (syns från jorden vart 76:e år) utspelas i dag på Lugnets IP i Falun: Decenniets första bandymatch för Ljusdals BK!!

Hur är då läget i truppen inför denna mycket tuffa bortamatch? Tack vare modern teknik har vi fått tag i en representant för klubben (inget namn, men vi kan kalla honom ”Jonas Svensson”) som i denna stund sitter på spelarbussen på väg till Dalarna.

Bengt Knapp och Axel Nilzon på väg att somna..?

Tuff bortamatch mot Falun i eftermiddag och nu sitter ni på spelarbussen. Var exakt är ni nu?

Just nu är vi och äter i Bollnäs på Bollnäs-Stugan och till vår glädje vill hovmästaren gärna ha en LBK-mössa!

Matstopp på resan, det här innebär alltså att även Bengt Knapp fortfarande är vaken?

Yes, Bengan och alla andra verkar vara utvilade och laddade!

Vad gör ni på bussen, pluggar ni oböjda verb på latin eller spelar ni kort?

Nummer 54 (Erik Olsson) pluggar för fullt på bussen och förmodligen läser han även latin på vägen till Dalarna: Per aspera ad Astra! (Genom hårt arbete skall vi nå till stjärnorna!)

Erik Olsson, de oböjda verbens riddare!

Hur ser upplägget ut inför matchen?

Som vanligt är Fisken (Lännart Nilzon) hemlighetsfull när det gäller laget… Men någon överraskning ska vi väl kunna skrapa fram!

Det är galet spännande i årets bandyallsvenska där det bara skiljer tre poäng mellan LBK i toppen och Falun på sjätte plats. Vad blir det för typ av match mot Falun i dag?

Vi har ju alltid en önskan om hur det ska se ut, men sedan tror jag inte att man satt det till 100% någon gång. Men vi vill spela ett fartfyllt spel genom att åka dit målet är beläget!

Avslutningsvis, vem i Spelartruppen hade flest poäng i gårdagens avsnitt av ”På Spåret”?

Tror att vi fortfarande är mitt inne i ”jul-bandy-bubblan” så vi var nog många som missade det igår. Men jag hoppas att det var Q (Lagets ”pilot” Kent Udd) och Bengan (Bengt Knapp) eftersom de har att ansvaret för att hitta till Falun…

Kent ”Q” Udd, alltid på spåret!?!

Matchsekvens från senaste matchen hemma mot Rättvik. I eftermiddag klockan 15:00 ställs LBK på nytt mot ett motstånd från Dalarna.

Läget i bandyallsvenskan inför dagens match. Ljusdal i topp och Falu BS på en sjätte plats endast tre poäng bakom.