LBK på spåret..?

, ,

Vart är vi på väg..? Eller… är dom verkligen på väg..?

I helgen väntar bortamöten med Lidköping på lördag och Boltic på söndag, men hinner spelarna verkligen fram i tid? Klockan 14:02 lokal tid bröt nämligen ett myteri ut i spelarbussen då Kent Udd, ”Rattens Riddare” och mångårig lots för  bandyklubben, blev tillfälligt avsatt som bussdirigent!

Ledaren för upproret var Emil Järbing, en skarpskytt som brukar hitta rätt på hörnorna, men hittar han verkligen till Lidköping..?

Enligt säkra källor (FBI) har bussen nyligen setts utanför en vägrestaurang i Arboga så vi utgår från att myteriet har kvävts och att Kent ”Q” Udd därmed har återtagit sin position längst fram i spelarbussen..?

Kent Q Udd, lagets navigatör, blev utsatt för myteri men har vad vi vet återtagit positionen eftersom bussen nu setts i Arboga.

Edwin Persson har lyckats blanda ihop frågeprogrammen och tror att han kan ringa en ”livlina” i På Spåret. Rött kort Edwin, släpp telefonen!

Elias Swartswe hoppas att ett av kvällens resmål i På Spåret blir Uppsala. Elias känner ju sig väl hemmastadd på Studenternas!

Elias Schröder påstår att han rycker allra senast på en sexa oavsett resmål i kväll!

Staffan Idlund, redo att rycka på tio poäng om resmålet handlar om bandyomklädningsrum!

Christoffer Norgren firar sin födelsedag med en hemlig busstur med Emil Järbing som chaufför. Hans mest spännande födelsedag någonsin!

Emil Järbing, har tagit sikte rakt uppåt mot bandyns elitserie!