Axel om sitt nya kontrakt och morgondagens match

, ,

Hej Axel!
Du har just skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över två år, vad gjorde att du valde att skriva på?
Jag gillar det vi har på gång med satsningen på våra egna ungdomar. Man blir liksom lite ”pappa-stolt” varje gång Noa Djäkner hoppar insida och sätter bollen i taket. Jag tycker det är underbart att få vara med dem i deras utveckling samtidigt som det inspirerar en själv också att bli ännu bättre. Vi har ett skönt gäng på sidan isen, så det är en bra miljö att utvecklas i. Sen trivs jag bra med mitt jobb på Toyota så det var ett rätt enkelt beslut.

Borlänge imorgon på Tunets IP, hur ser du på den matchen?
Kollar man på tabellen så är det ju ett lag vi ska slå, de har plockat två poäng så här långt och vi har 21. Men det är trots poängskörden ett lag vi måste ha stor respekt för speciellt på deras hemmaplan. Vi ska inte tro att vi kan glida ut på en skridsko imorgon. Vi måste upp i nivå, åka mycket skridskor, och göra varandra bra, då kommer vi ha väldigt goda chanser till två poäng.

Hur ser läget ut i truppen, är alla redo för spel?
Det är väl Olle Sundin som är otillgänglig efter skadan han fick mot Boltic, i övrigt så ska alla vara redo för spel vad jag vet!

Lycka till!
Tack!