Jeremy har förlängt kontraktet, LBK mycket nöjd!

, ,

Glädjande nyheter! Jeremy Nöjd, LBK:s tuffing på liberoplatsen, har valt att förlänga sitt kontrakt! Avtalet lyder på 1+1 år och Ljusdal får därmed nyttja Jeremys tjänster även i framtiden.

Jeremy Nöjd stannar kvar i tröja nummer 12!

Så här beskriver Andreas Heeger från LBK:s sportgrupp den talangfulle liberon:

”Jeremy är en ödmjuk och lyhörd person som passar väl in i gruppen. En ung spelare med ledaregenskaper. Stor spelare i en liten kropp som behärskar försvarsspelet väldigt bra. Uppåtgående utvecklingskurva!”

Vi är naturligtvis nyfikna på Jeremy Nöjd och hans tankar inför framtiden i LBK. Här följer en kort intervju med honom:

Du har valt att förlänga kontraktet med LBK på 1+1 år. Var det ett svårt beslut eller kändes det naturligt att fortsätta satsningen mot Elitserien?

Det kändes naturligt att fortsätta spela här. Jag har ett jobb som jag trivs grymt bra med vilket gäller även laget. Sen fungerar allt det personliga utanför bandyn precis som det ska.

Du är ursprungligen från Edsbyn. Blir det mycket bandysnack när du hälsar på släkt och vänner i Byn?

Ja, de blir bara bandysnack när jag träffar dom. Nästan så man undrar om de inte finns något annat i våra skallar. Men de blir ju lätt så också när man har en familj som är bandytokig.

Några av dina yngre medspelare påstår att du nästan aldrig får något napp när ni är ute och fiskar. Finns det någon sanning i det?

Haha! Det där förstår jag absolut ingenting om, men det handlar nog mest om avundsjuka eftersom jag alltid får större fiskar än dom! Men de har ju inte samma erfarenhet som jag…

Måljubel av nummer 12!

Fem snabba frågor till Jeremy Nöjd:

Favoritlag i fotboll: Hammarby

Världens bästa idrottskvinna: Serena Williams

Världens bästa idrottsman: Kennedy Bakircioglü

Favoritmat: Mat från Sri Lanka

Favoritfilm: American Sniper

Avslutningsvis, vad  gör du om du vinner två miljarder på LBK:s 50/50-lotteri:

Haha! Ja, det är ju en hel del pengar men familjen skulle naturligtvis få sig en saftig kaka, dessutom hade jag byggt en skaplig kåk. Sedan hade jag nog smällt upp en bandyhall i ljusdal!

Ljusdals Bandyklubb är naturligtvis väldigt nöjd med den här kontraktsförlängningen och ser med glädje framemot att få behålla Jeremy i tröja nummer #12. Det här innebär ju även att Jeremy får ytterligare minst en sommar och vinter på sig att lära sina medspelare att fiska…

 

ExTe förlänger med Cupen och Jeremy med LBK = Dagens dubbel!