Efter första maj : Två grovarbetare klara för LBK!

, ,

Glädjande nyheter såhär på första arbetsdagen efter arbetarnas dag: grovarbetande lagspelarna Emil Järbing och Johan Jansson Hydling fortsätter i gulgrönt!

Vi har hittills under våren mestadels presenterat ett antal offensiva nyförvärv och kontraktsförlängningar. Nu kan klubben även presentera två väldigt viktiga delar till nästa års A-lags trupp: Emil Järbing och Johan Jansson Hydling.

Så här säger Andreas Heeger från LBK:s sportgrupp om kontraktsförlängningarna:

”Det här är två riktiga seniorer vars röster och närvaro kommer att vara mycket viktiga för den unga truppen. Det känns väldigt bra att de spelar vidare och ger en åldersmässig balans i laget. Järbing har många års rutin och gjorde en väldigt bra fjolårssäsong. Samma sak gäller Hydling som kommer få chansen att vara väl förberedd inför årets bandyallsvenska med en bra försäsongsträning.”

En välkänd miljö för backarna Järbing & Hydling: Botbänken…

Emil Melin in action!

Hydling & Järbing är dessutom viktiga i LBK:s ungdomsarbete som exempelvis den populära skridskoskolan. Grattis fans, #5 & #8 spelar vidare!