Tuff träningshelg på hemmaplan

, ,

Solen strålar spred sig över vår del av världen under helgen, även i A-lags killarnas hjärnor var det nog solsken när det första ispasset gjordes vid lunchtid under söndagen.

Men vägen var lång…

För med början fredag började deras vilja att få vara på is testas då grabbarna fick finna sig i att förtjäna att vara på på is när Mårten Ståhl hade sätt upp en tuff helg. Som innebar många kilometer i skogarna runt ljusdal, men även ett och annat strandbesök.

 

MEN även en hel del skratt under vägen…

Det verkar redan nu som laget kommit ihop som grupp och verkar ha väldigt roligt, vilket såklart kommer att göra saker mycket enklare längre fram i vinter. Samtliga spelare och ledare deltog under helgen och det finns inga skador på truppen just nu.

Dom nya killarna upplevde att det var bra fart redan under första ispasset och från det ska det bara bli bättre.

Axel får ge ett ansikte på hur härligt grabbarna hade det i solskenet under lördagen.