Svidande förlust i Jönköping

, ,

 

Det blev ingen rolig bandydag för alla LBK:are efter förlust med 4-7 borta mot Jönköping.

Från start i matchen såg laget piggt ut och satte en hög press på Jönköping som knappt tilläts beträda LBK:s planhalva, och mål gjorde vi också, 4st till antal genom Jonas Pettersson x2, Jeremy Nöjd som glädjande nog var tillbaka efter sin skada gjorde mål på en högerhörna och Noa Djäkner som gjorde som han brukar göra när han tog sig igenom på högerkanten för att sedan kyligt rulla in bollen mellan målvaktens ben.

Det gjorde att ställningen i halvtid var 4-1 till Ljusdal.

Noa började andra halvlek på samma sätt när han tog sig fram till ett fint läge som tyvärr Jönköpings målvakt räddade ut till en hörna. Efter det var det slut på det roliga och LBK började göra det svårt för sig själva och gav Jönköping chansen att ställa om på oss.

Det tog dom emot och tackade för genom att vinna andra halvlek med 6-0 vilket resulterade i att slutresultat blev 7-4 till hemmalaget från Småland.

Självklart är inte detta resultatet och spelet vi önskade av denna match, men det enda spelarna, ledarna och alla andra LBK:are kan göra nu är att verkligen fokusera inför matchen imorgon mot Nässjö som startar kl 14:00 och där ska vi studsa tillbaka!

//L-B Kåå