Hemmamatchen mot Kalix 30/1 – flyttad till Edsbyn

,

Kylan har legat över Ljusdal under några dagar och isen på Idrottsparken har tagit stryk. Därför har Ljusdals BK i samråd med Kalix Bandy valt att flytta lördagens match till Edsbyn och Svenska Fönster Arena. Matchstart är precis som tidigare 15:00
Matchen spelas utan publik på arenan och sänds via Bandyplay.

LBK kommer från en tung period den sista delen av serien, där vi haft mycket bollinnehav men svårt att få hål på motståndarna.
Denna vecka har laget jobbat för att komma tillrätta med problemen i den sista delen av planen och pratat om hur vi vill att det ska se ut.

Kalix bandy däremot är ett lag i medvind för stunden och kommer från två starka vinster föregående helg mot Falun och Västanfors. Där Kalix bl.a avgjorde matchen mot Västanfors genom att sätta en hörna i sista sekunden.
Just i hörnskyttet och fasta är Kalix starka med spelare som Johan Sundqvist, Jimmy Berglund och Simon Viklund.
Fler spelare vi behöver nämna i Kalix lag inför imorgon lördag är den avige ryske halven Anton Voronchikin och Janne Rintala som inför denna säsong valde att flytta hem tillbaka till Norrbotten.
Kalix ligger på en fjärdeplats i tabellen två poäng före LBK på en 5e.

Säsongen går in i sitt slutskede och båda lagen jagar viktiga poäng! För Kalix del väntar även ett möte mot Rättvik på söndag. Får norrbottningarna med sig fyra poäng ser toppstriden om kvalplatser till Elitserien riktigt bra ut för just Kalix men LBK är laddade för en tuff match och kommer att bjuda upp för att kriga till sig två poäng och fortsätt häng  i toppstriden om kvalplatserna till Elitserien. Bandyallsvenskan är jämn och alla kan verkligen slå alla i denna fantastiska serie.

 

Matchen ser du såklart från #LBKsoffan via Bandyplay: https://www.bandyplay.se/livestream?id=s-ljusdals-bk-kalix-bandy-4zfx1e 

Eller på Bandypuls: https://www.bandypuls.se/artikel/live-tv-14-50-ljusdal-tar-emot-kalix-se-matchen-har

 

Stötta gärna LBK och sponsra din egen plats i #LBKsoffan med en fiktiv biljett på Swishnummer 1234594263.
50:- eller valfritt belopp. Alla bidrag är viktiga i dessa tider när säsongen i övrigt helt saknar publikintäkter.

 

Slutligen vill vi passa på att gratulera Örebro SK som genom sin vinst i fredags mot Gripen Trollhättan är klar för Elitserien nästa säsong.

#Letsgotillsammans