Let´s Go Tillsammans

, ,

I lördags avslutades BandyAllsvenskan för LBK:s del med en 9-6 seger hemma mot UNIK, det var faktiskt den enda serie som blev spelad med ett LBK lag denna konstiga säsong 20/21.
För A-lagets del har seriespelet gett både höga toppar och en del dalar, men att höjden finns i detta LBK har laget visat.
Det har inte på något sätt varit en vanlig säsong, men vi från Ljusdals BK vill uttrycka vårt stora, stora TACK till det fantastiska stöd ni medlemmar, fans, spelare, personal och våra partners visat och fortsätter att visa i mycket ovanlig tid, utan er skulle detta inte vara möjligt.
Vi vill även passa på att skicka ett väldigt TACK till våra eldsjälar/ideella ledare samt funktionärer som är en så stor del av den här klubben. Ni finns alltid där för LBK och är beredda att ta av er tid för att ge till klubben.
Och till alla ni barn och ungdomar, som denna vinter tyvärr inte kunnat träna och spelat som planerat alla gånger, vi hoppas att gå mot bättre tider i världen och att ni nästa säsongen ska kunna få njuta av en hel bandyvinter. Vi såg innan jul att vi var väldigt många ”Schyssta kompisar” som ville spela bandy, hoppas att alla ni kommer att komma tillbaka nästa vinter!
MEGA TACK för att ni skänker tro om att bandyn i Ljusdal går en ljus framtid till mötes.
Tillsammans går vi nu in i ”PRE-season” och ska se till att vi har motiverade barn och ungdomar, ledare som brinner, engagerade funktionärer, ett A-lag som ska stå rustat och förbereda inför vintern 21/22 och att bygga något kraftfullt för hela Ljusdals Kommun.
Fast isen snart är borta fortsätter jobbet för att träffa rätt i plankan inför nästa säsong!
Nu tittar vi mot säsongen 21/22, där vi hoppas att kunna få TRÄFFAS på Idrottsparken vid träningar, matcher och event runt omkring Ljusdal, vi har saknat att ha er på plats otroligt mycket i vinter, men nu möter vi framtiden rygg mot rygg och med blickarna genom gallret mot stjärnorna istället för leran. Så är vi, LJUSDAL!
Let´s Go LBK