Söder fortsätter att åka mot Norr!

, ,

 

Ännu en väldigt skön påskrift har fallit på plats genom att vår hårdskjutande tekniker Jonas Söder väljer fortsätta att spela i LBK även säsongen 21/21!

 

Den mest klassiska frågan, Hur känns det här?

-Det känns väldigt bra!  Otroligt inspirerande att få bygga vidare med det här gänget. Och nu ser jag framemot att få chansen att göra en ännu bättre säsong!

 

 

Det blir fortsatt spel i LBK och Ljusdal, varför väljer du att satsa vidare här på Idrottsparken?

– Jag väljer att fortsätta i LBK för jag tror att det kommer bli bäst förutsättningarna för mig att bli så bra som jag vill bli. Sen trivs jag väldigt bra i klubben och med laget så det var ett enkelt beslut!  Jag tror även att vi har goda chanser att fightas om en plats i elitserien i år och det vill jag vara med på!

 

 

Du kom in som en frisk fläkt förra säsongen i LBK med din fina teknik och mycket bra skott, har du någon hälsning till alla LBK:are inför kommande säsong?

Det har ju varit en märklig säsong på många sätt och vis men i vinter så hoppas jag verkligen att vi i laget får se er på läktaren. Och jag längtar och hoppas på att få spela inför alla lbk:are i vinter.

 

 

Har du någon tanke om kommande säsonger? Nu när det är påskrivet och klart, vilka förväntningar har du?

Förväntningarna på kommande säsong är stora och jag hoppas att både jag och laget kommer kunna höja oss och spela betydligt bättre. Känslan är att vi kommer att ha ett riktigt bra lag! Och miljön vi har i Ljusdal med alla unga hungriga är helt grym!

 

Sportkommittén gnuggar sina händerna över att även Jonas Söder satt sin påskrift på ett nytt LBK-avtal

– Jonas är en spelare som visat att han kan användas på många sätt och positioner. Sedan sitter han inne på spetskompetenser i sin härliga teknik och inte minst sitt väldigt bra skott som gör mycket nytta för oss i vårt spel. Att han snabbt kommit in och blivit en mycket uppskattad kugge i laget, och att han trivs utmärkt i klubben är också mycket roligt. Vi är väldigt glada att han väljer att fortsätta sin karriär i LBK!