Jeremy längtar till nästa säsong

, ,

 

Att Jeremy nöjd längtar till nästa bandy-vinter råder det inga tvivel om, efter en säsong som präglades mycket av skador och sjukdom tar han nu fart mot nästa säsong. Och det gör han i LBK där han spelare vidare på sitt +år, ett LBK som nu börjat bli hemma för Edsbynsonen.

Väldigt många LBK:are blir glada nu när dom ser att du väljer att aktivera ditt +år, hur känns det?

– Haha ja de är väl kul å höra att man är omtyckt. För egen del så känns de fantastiskt. Ljusdal har blivit hemma för mig nu. Jag trivs oerhört bra med mitt jobb nere på Toyota och framför allt laget. Laget är helt fantastisk, älskar varje dag att få åka upp på IP å träffa grabbarna.

Du kommer från en lite knepig säsong, där du bl.a blev skadad i bortamatchen mot Kalix, vad säger du om förra säsongen?

– Ja min förra säsong är väl inget jag kommer hänga i julgranen. Skador och sjukdomar stoppade mig i princip hela året och de blev inte många matcher, så jag är oerhört revanschsugen inför kommande säsong, för att verkligen kunna visa upp mitt rätta jag.

Men nu ser vi framåt, vi verkar gå mot en spännande säsong, berätta om dina känslor inför bandyåret 21/22

– Känslan inför säsongen känns väldigt inspirerande. Tror de kommer bli fantastiskt med Misha och Björn som tränare. Och självklart så ska vi ta en högre tabellplacering nu kommande säsong än ifjol, och jag ska vara med och påverka det hela säsongen har jag bestämt mig för. Nu är de färdigt med skador och sjukdomar. Nu ska jag vara med och bidra på riktigt igen!