Exte Cupen: Team Sweden – Kampparit 6-1

, ,

Fyrahundra sekundmeter, minst. Det var bra drag i vindarna när dag två av Exte Cupen startade med ett möte mellan Team Sweden U21 och finska Kampparit. Enligt obekräftade källor inom SMHI var det dessutom det svenska landslaget som orsakade dessa kraftiga vindbyar när de rivstartade matchen mot Kampparit. Tre mål redan efter fem minuter efter att tremålsskytten Isac Karlsson visade vägen redan i andra minuten. En klar seger för Team Sweden som därmed har tre poäng efter två spelade matcher eftersom de även fick en poäng på torsdag natt mot Hammarby.

Kampparit har ingen poäng så här långt men har en chans kvar när de möter Stabaek i en nordisk batalj 22:40 i kväll. För Team Sweden väntar nattmatch mot hemmaklubben LBK på den klassiska tiden 02:00. Då blir det enligt SMHI fortsatt drag…

1-0 Isac Karlsson (2), 2-0 Alexander Härndal (3), 3-0 Tobias Augustsson (5), 4-0 Isac Karlsson (32), 5-0 Isac Karlsson (36), 5-1 Janne Hauska (45), 6-1 Edvin Isaksson (50)

Foton: H-G Eriksson

(Fler bilder från Exte Cupen: https://www.flickr.com/people/147862623@N02/)

IPA på IP…