Stark upphämtning av LBK, då en poäng räddades

, ,

 

I 75 minuter stångades LBK med ett väldigt väl fungerande Nässjöförsvar som gjorde det surt för det gula hemmalaget. Men skam den som ger sig, efter Mattias Bloms hörnkanon som betydde 3-5 skapades det chanser för att tillslut kunna göra att slutresultatet skrevs till 5-5. 

 

Matchen startade avvaktande, och Nässjö inledde matchen bäst och gjord även matchen första mål. I den 38 minuten 1-2 till Nässjö tog Ljusdal en timeout som hjälpte laget att samla ihop sig den sista tiden in till halvleksvila. Men även efter paus skulle det visa sig att LBK skulle få kämpa med spelet, och här ska det verkligen sägas att Patrik Aihonen i den orangea målvaktströjan ska ses som något av en hjälte till att Ljusdal tillslut kunde undvika en förlust i matchen.

För om matchen till stora delar inte helt klaffade för hemmalaget, så blev det något av en liten explosion i slutet, och LBK står för en stark upphämtning trotts att man inte spelade med fulltaligt lag på isen pga av några utvisningar. Kvitteringen slogs in på straff av Jonas Pettersson när tiden på tavlan visade 85:42

Vi lyfter på hatten inför laget att man orkar ge sig själva chansen att stjäla åt sig en av poängen, där vi visar att vi inte tänker ge upp fast det kanske inte är önskat läge och är motlut. Målskyttar för LBK denna dag var Isak Flodberg, Marcus Lindholm, Mattias Blom, Edwin Nilsson och Jonas Pettersson