Förlust med 2-5 i Småland

, ,

En svidande bortaförlust var vad det blev för LBK under söndagens match mot Nässjö inne i Stinsen Arena. Matchen slutade 5-2 till Nässjö, efter 3-0 ledning i halvtid.

Men vi var nog många som fick upp hoppet när Noa Djäkner reducerade till 3-2 efter bara 15 minuter av den 2:a halvleken, därefter var det också Ljusdal som tryckte på för att komme upp resultat mässigt lika med hemmalaget, och målchanser saknades det verkligen inte… Tyvärr stack Nässjö upp med 2st spelare med ca 5 minuter kvar av ordinarie tid och ”bortglömde” Axel Johansson i NIF blev helt fri i straffområdet och gjorde det viktiga 4-2 målet.

Ibland är inte marginalerna med i matcher som denna, vilket var fallet för Ljusdal denna dag.