Massor med Bandy på IP i veckan

,

Denna vecka är fylld av massvis med Bandy på Idrottsparken. Imorgon arrangerar Bandygymnasiet den populära mellanstadiet-tuneringen som sedan följs av LBKs näst sista omgång i årets Bandyallsvenskan. Den sedan tidigare uppskjutna matchen kommer att spelas på en något udda vardagstid 17:15. Det är bara att packa bilen direkt efter jobbet och käka middagen på Idrottsparken.
Säsongens två sista hemmamatcher kommer vi att ha #Tillsammansentré. Ta med en vän så bjuder vi på en entré. Detta gäller entréköp på plats samt säsongskorts-innehavare.

 

På lördag spelar a-laget säsongens sista hemmamatch mot UNIK. Ett UNIK som spelar för sin överlevnad i Bandyallsvenskan. Läget är som följer. UNIK behöver vinna mot LBK samtidigt som Västanfors IF Bandy behöver förlora för att UNIK ska undvika att åka ur Bandyallsvenskan.

Förutom detta drama så börjar LBKs P19 sitt slutspel i Juniorelitserien. Först spelas match på bortaplan på fredagen med retur på Idrottsparken på Söndagen.

 

Mycket rolig 💛💚 bandy i veckan!