Supercupen mot Borlänge

, ,

Inför kvällens match är förutsättningarna glasklara vid LBK seger, då väntar slutspel i den Allsvenska Supercupen som avgörs i Karlstad. Matchen spelas i Edsbyn och för motståndet i denna drabbning står Borlänge. Ett lag som spelat jämt med Falun och Rättvik i 3 av 4 halvlekar i dom 2 första matcherna av Supercupen.

Från LBK-lägret, som stått för väldigt stabila insatser i dom 2 första omgångarna har man pratat mycket om att fortsätta på inslagen väg, och bibehålla den sköna stämning som laget håller på att bygga upp. Just den goda stämningen är något som återkommer när nyfikna frågar hur laget känner inför säsongen.

Matchen startar 19:00

För dom som vill följa matchen går den att se via bandyplay, klicka på denna länk : https://www.bandyplay.se/livestream?id=s-ljusdal-bk-borlange-bandy-73o0lb