Förlust, men med mersmak!

, ,

När Elias Swartswe kvitterad till 4-4 i den 52:s minuten var det nog många gul/gröna hjärtan som började hoppas på en riktigt trevlig kväll för alla LBK:are.

Efter en första halvlek som slutar 3-3, där LBK nog var det lag som var förtjänt av att vara i ledning. För Ljusdal kom ut väldigt bra till matchen och visade med ett tätt, aggressivt försvarsspel att detta inte skulle bli en enkel kväll för Bollnäs. Också i offensiven visade dom gula upp ett spel som skadade Giffarna då vi åkt dit motståndarnas mål var beläget med frenetiska och finurliga åkningar.

Tyvärr för vår del kom det några ödesdigra minuter efter Elias 4-4 mål som gjorde att vi inte orkade hålla matchen vid liv hela vägen. På ca 10 min gick Bollnäs från 4-4 till ledning med 4-8. Matchen slutade 7-10 till BGIF.

MEN, och det skrivs med stora bokstäver, denna gång var vi inte på isen för att känna efter hur vi matcher mot Bollnäs, denna gång var vi på isen för att vinna, vilket gjorde att många spelare kom in upprörda och besvikna över förlusten. Den positionen har laget själva skapat sig under den korta tid som LBK matchat under denna försäsong. Det blir otroligt roligt att följa detta LBK-gäng som verkligen utstrålar en vilja att lyckas, där lagandan kanske mer än något annat är sigillet för årets A-trupp.

Kvällens mål gjordes av Jonas Pettersson x4, Mattias Brolin Munter x2 och Elias Swartswe