Ljusdals BK – Västanfors IF 10-1

, ,

Det bjöds på prima underhållning på Ljusdals IP när LBK tog emot ”Fläkten” på lördagseftermiddagen. Hemmalaget var ordentligt målsugna efter måltorkan mot Kalix i den senaste matchen vilket syntes på både isen och resultattavlan. När domaren blåste av matchen hade Ljusdal hittat rätt tio gånger!

Nyförvärvet Mattias Brolin Munter inledde målskyttet redan efter fem minuter och sedan utökades målskyttet med jämna mellanrum. Med knappt en timme spelad var ställningen 7-0 till LBK efter bl.a. fyra kassar av måltorpeden Jonas Pettersson.

Jonas Pettersson stod för några riktiga delikatesser under matchen och hann även med ett femte och sjätte mål mot Västanfors, vilket innebar att det blev en tvåsiffrig vinst för hemmalaget. Övriga målskyttar var Mattias Brolin Munter med två mål samt Jonas Söder och Rasmus Gustafsson med ett mål vardera.

Härnäst väntar två tuffa bortamatcher mot Lidköpings AIK och Boltic kommande helg. Nästa hemmamatch är toppmötet mot Örebro SK hemma den 25 november. Den vill ni inte missa, välkomna!

Matchfakta: 1-0 Mattias Brolin Munter (Elias Swartswe), 2-0 Jonas Söder (Emil Järbing), 3-0 Jonas Pettersson (Erik Swartswe), 4-0 Rasmus Gustafsson (Edwin Nilsson), 5-0 Jonas Pettersson (Elias Swartswe), 6-0 Jonas Pettersson (Elias Swartswe), 7-0 Jonas Pettersson (Jonas Söder), 8-0 Mattias Brolin Munter (Erik Swartswe), 9-0 Jonas Pettersson (Jonas Söder), 9-1 Oscar Lindbom, 10-1 Jonas Pettersson (Rasmus Gustafsson)

Publik: 550

Matchens domare: Hanna Hansson, Stefan Johansson och Klas Lundgren.

Johan Jansson Hydling gjorde en brandkårsutryckning och sålde lotter under matchen!