Träffa spelarna strax efter slutsignalen imorgon.

, ,

 

Att spela hemmamatch mot Örebro är alltid speciellt, ofta är det bra matcher, och vi är många som har väldigt bra minnen från hemmamatcher mot Örebro. Matchen startar kl 19:00 mer om förutsättningarna kommer imorgon.

Träffa Isak och Edwin efter matchen på Björn Swartswes Torg

Strax efter slutsignalen kommer det gå att träffa 2 av våra spelare Isak Flodberg och Edwin Nilsson. Detta är ett perfekt tillfälle att ta en bild med sina idoler eller varför inte ta en autograf, det kommer finnas special framtagna bilder som man kan få signerad. På ytan framför ingången till Trux-Tältet kommer denna helg Trux utställningsvagn att finnas, och där kommer Isak och Edwin att träffa alla barn, ungdomar och vuxna som vill ta en bild och prata lite med dom efter matchen.

Många ungdomar under matcherna

I vår 2 inledande hemmamatcher har det varit väldigt många barn och ungdomar på plats nästa 200st vid varje match, vi är otroligt glada att så många ungdomar är intresserade av våra matcher och hoppas att ni alla kommer tillbaka imorgon när vi verkligen behöver ert stöd! Vi vill också rikta ett stort TACK till Byggfakta, Wallbergs och KraftX som möjliggör för alla ungdomar under 18år att gå gratis på våra hemmamatcher genom Knatte-Entrén.

Nu börjar vi ladda upp inför morgondagensmatch!

Let´s Go LBK