Seger på fredagskvällen

,

Fredagskvällen bjöd på målkalas, klang och jubel när LBK besegrade seriefavoriten Örebro SK med 9-6.

Matchen bjöd på en mängd härliga mål och flera målskyttar i LBK hade vässat klubban inför matchen.
Matchens första mål kom dock från en Örebro klubba redan i andra matchminuten när köerna fortfarande slingrade sig utanför Idrottsparken entré. I 8e matchminuten kom kvitteringen på hörna när Emil Järbing tryckte in bollen. Några minuter senare kom LBKs ledningsmål signerat Jonas Pettersson. LBK gick ifrån till en ledning med 5-2 men Örebro kunde reducera två gånger innan halvtidssignalen kom. Halvtidsresultat 5-4.

Andra halvlek fortsatte att bjuda på många snygga målchanser cirka en kvart in i andra  kom 6-4 målet av Edwin Nilsson. Slutresutat 9-6.

Efter matchen var det premiär för signering av idolkort och fotografering på Björn Swartswes torg som snabbt fylldes upp med barn och ungdomar efter slutsignal.

Redan i eftermiddag får vi se A-laget kriga om två nya pinnar när Katrineholm gästar Idrottsparken.