LBK-Fritids, måndagar och onsdagar kl 16:15

, ,

Onsdagen 30 November kl 16:15 kommer Ljusdals BK att dra igång med LBK-fritids på Idrottsparken efter skolan, med hjälp av spelare och ledare från klubben. LBK-Fritids går ut på att vi kommer bemanna en del av allmänhetens åkning med ledare som kommer att kunna vara med och leda barnens lek på isen. Tex dela upp i lag, hitta på övningar och finnas som förebilder för ungdomarna och barnen samt vara en schysst kompis!

Idén till LBK-fritids föddes när Elias Swartswe diskuterade med kompisarna i A-laget att dom tyckte att det var så roligt att det varit så många barn och ungdomar på dom inledande hemmamatcherna av bandyallsvenskan på Idrottsparken. Att klubbens A-lagsstjärnor brinner för ungdomarna som är intresserad och vill spela bandy känns otroligt bra från föreningens sida. Att sedan möjligheten finns att kunna använda sig av en del av bandyplanen till ett LBK-fritids efter skolan och innan knatte-träningarna börjar, på ett initiativ från A-lagstruppen känns kort och gott fantastiskt!

Vi kommer att börja testa att köra LBK-Fritids Måndagar kl 16:15-17:15 och Onsdagar 16:15-17:15, med start nu på onsdag 30 November kl 16:15.

LBK-fritids är en gratis aktivitet där vi vill uppmuntra barn och ungdomar att ha en aktiv fritid Detta sker under allmänhetens åkning, och ledarna kommer inte att ansvara för att barnen dyker upp eller när dom ska åka hem.

Sådär, nu vet ni vad ni ska göra efter skolan på måndagar och onsdagar.