I morgon spelas det viktigt match i Rättvik

, ,

Efter en tyngre tid på planen ser LBK med tillförsikt på morgondagens svåra bortamatch mot obesegrade Rättvik. 2 raka förluster mot dala-lag har det blivit den senaste tiden, först annandagsförlusten mot Rättvik på hemmaplan, sedan den mycket tunga förlusten  borta mot Falun i senaste omgången. När det gäller den olyckliga skadan på Kalle Eriksson som uppstod under matchen mot Falun väntar vi fortfarande på helt klara besked, en undersökning kommer att göras under nästa vecka när svullnaden på hans knä dämpats.

Men nu är det en helt annan match på ingång, där laget är fast beslutna om att det kommer bli en roligare bussresa när man efter matchen styr mot Ljusdal. Laget har tränat på bra runt nyår (inte många lediga dagar som bandyspelare) och känner att vi kommer väl förberedda till bataljen mot Rättvik. Och om vi kollar till matchen så finns det inget att spara på för dom gul/gröna, nu skulle det sitta väldigt fint med en seger. Vad som behöver göras för att lyckas med det har laget klart för sig och kommer göra sitt yttersta för att lyckas med.

Tidigare denna säsong har vi spelat 2 matcher mot Rättvik, där lagen tagit en varsin seger.

Om ni inte kan vara på plats i Rättvik så kan ni se matchen via Bandyplay, länken till sändningen hittar ni här : https://www.bandyplay.se/livestream/s-ifk-rattvik-ljusdals-bk-b94a7d

 

Let´s Go LBK

//L-B Kåå