Järvsö Bandy – Gustavsberg 11/2

, , ,

Imorgon lördag är det äntligen dags för hemmamatch igen för Järvsö som denna gång ställs mot serieledande Gustavsberg. Avslag 13.15, en riktig bandytid!

Marcus Karlsson i rött, en av spelarna som tidigare spelat i Gustavsberg

Järvsö bandy har haft det lite motigt under säsongen, med full förståelse. Laget som blev ihopsatt inför i år med spelare som aldrig sett varandra tidigare tillsammans med oerfarna tränare har med dem förutsättningarna gjort det bra. Laget har börjat få ihop det mer och mer och har under säsongen visat att man kan utmana seriens bästa lag. Nu, imorgon lördag kommer det riktiga testet då Järvsö ställs mot serieledande Gustavsberg från skärgårdskommunen Värmdö. Ett par spelare i Järvsö har även ett förflutet i Gustavsberg så uppladdningen har sällan varit så fokuserad och hård.

Gustavsberg har hittills varit seriens överlägset bästa lag, men på Idrottsparken var det länge sen skärgårdslaget spelade. När dem nu kommer hit så bjuder vi på dem bästa förhållandena! En lördagsmatch i februari som utlovar stor sol, en temperatur runt nollan och avslagstid 13.15. Allt är som upplagt för en riktigt fin och spännande bandymatch! Packa portföljen och ta er till Idrottsparken, det är FRI entré!

/JBK