Inför Järvsö Bandy – Selånger 17/2-23

, , ,

Definitionen av ”fredagsmys” är när det skall spelas division 1-bandy på Idrottsparken. Ikväll tar Järvsö emot Selånger, avslag kl. 19:00 centraleuropeisk tid.

 

Klockan 19:00 ikväll smäller det på IP igen! LBK har spelat färdigt inom kommungränsen för denna säsong men Järvsö fortsätter att underhålla alla bandyfantaster här hemma! Hemmalaget som vi hittar på en 10:e plats i tabellen med 7 poäng inkasserade efter 12 spelade matcher ställs mot Selånger som befinner sig på en 11:e plats med 7 poäng likaså men med 14 matcher spelade. Det tidigare mötet mellan lagen under säsongen spelades i Sundsvall på klassiska Gärdehov, där lyckades Selånger att få in segermålet i matchens slutskede på en hörna.

Segerjubel från mötet med Gustavsberg.
Foto: Anders Forselius

Järvsö kommer inför denna helg med vind i seglen efter att förra helgen lyckats snuva serieledande Gustavsberg på en poäng, något som på förhand hade varit mycket väl godkänt men med tanke på matchbilden och den sena kvitteringen av serieledarna så är revanschlusten stor för Järvsö ikväll. När division 1 blåstes igång en kall dag i november månad på ett vintrigt Gärdehov så lyckades inte Järvsö sno med sig några poäng alls mot Sundsvallslaget så idag finns det två stora anledningar för laget att revanschera sig. På tal om ”Sundsvallslaget” så vågar vi påstå att även Selånger har fått lite vind i seglen efter att dem förra helgen klev av isen med en poäng efter en svängig match mot Östersund. Allt är som upplagt för en fantastiskt underhållande match i afton.

”Symetrisk paråkning” är något vi är bra på, kom och se själv ikväll!
Foto: Anders Forselius

I sann division 1-anda beräknas vädret bli lite ostadigt med nederbörd så matchen är på förhand vidöppen. För er som hade tänkt kolla på ”Talang” eller ”På spåret” ikväll med tanke på väderprognosen så kan ni ställa in dem planerna, vi har tak över läktaren så det finns inga ursäkter för att inte gå och se Järvsö Bandy ta emot Selånger ikväll, det är till och med HELT gratis! Vi ses.

Ikväll bjuder vi på underhållning i klass med James Bond, helt gratis!

//JBK