Johan ”Bejja” Berglund inför Knattecupen

, ,

Endast 13 minus en dag till KNATTECUPEN startar söndag 12 Mars, ni finner all info och hur man anmäler sig på vår hemsida : http://ljusdalbandy.se/knattecupen/
Vi kommer roa oss med att ta några snabba frågor med profiler som tidigare spelat KNATTECUPEN inför årets cup.
Först ut är försvars hårdingen med den fina blicken för spelet Johan ”Bejja” Berglund
Fakta:
Namn: Johan Berglund
Födelseår : 1983
🎙Vilket är ditt bästa minne från Knattecupen?
😡💪🏻 Jag tror att det var KNATTECUPEN 93 när mitt lag förlorade finalen mot Vetlanda i sista minuten.
Om jag inte minns helt fel var det Micke Wiberg som gjorde målet för Vetlanda. Att åka ifrån IP och veta att vi skulle sitta på samma lektion dagen efter gjorde ont på riktigt hela den kvällen och natten.
🎙Hur fortsatte din karriär efter Knattecupen?
😡💪🏻 Min karriär fortsatte i LBK tills jag vart 21-22 år och då värvade Bollnäs mej! Vi vann bla annat World cup 2005 i Ljusdal och så spelade jag 2 sm-finaler med Bollnäs varav en var den första finalen för Bollnäs sen 1956 eller nått sånt! Jag kom hem år 2014 eller nått och spelade 3-4 år med LBK innan jag valde att avsluta min karriär som hade tagit hårt på min kropp!
🎙Favoritlag i fotboll?
😡💪🏻 Mitt favorit lag i fotboll är Newcastle som jag har hållit på i 29 år! Min pappa köpte fel tröja i cypern när jag ville ha en Juventus tröja men av misstag köpte en Newcastle efter den dagen har jag vart dom trogna!
🎙Bäste bandyspelare någonsin?
😡💪🏻 Bästa någonsin är väldigt svårt. Men i min era så är ju våran egna Mischa absolut bland dom bästa som jag även fick äran att spela med under mina år i LBK!